Profesionalna instalacija solarnog kolektora u Crnoj Gori. DOO "OS Group"
Servis, remont, prodaja i ugradnja
klima uređaja i solarnog kolektora
u Crnoj Gori. DОО "OS GROUP"
069-207-206 067-915-69-33
   

Profesionalna instalacija solarnog kolektora u Crnoj Gori. DOO "OS Group"Instalacija solarnog kolektora može uzvršiti samostalno, ali zahtijeva određena tehnička znanja i sposobnosti. Takođe treba razumjeti da ukoliko pravilno i racionalno bila je instalirana oprema, zavisi njena konačna efikasnost. Dakle, ako nemate potrebna znanja za izvršenje montažnih radova bolje se obratiti stručnjacima. Oni će napraviti idealni projekat, izračunati količinu potrebne solarne opreme i profesionalno obaviti sve tehničke poslove oko instalacije i puštanja u rad solarnog kolektora.

Kompanija «DOO OS Group» nudi pun opseg usluga za realizaciju i ugradnju sistema solarnih kolektora. Naši stručnjaci spremni su izračunati optimalno mjesto za postavljanje sistema, uzimajući u obzir geografski i prostorni položaj objekta, obaviti sve poslove instalacije i prilagođavanja sistema, dati konzultaciju o pravilnom korišćenju kolektora, a takođe budu obavljati garantno održavanje i post-prodajni servis.

Da biste se prijavili za specijaliste putovanja pozovite nas!


Održavanje klima uređaja i heliosistem

DОО "OS GROUP" nudi pun obseg usluga za realizaciju, ugradnju i popravku klima uređaja i solarnih sistema.

Nudimo širok spertar klimatskih i drugih oprema. Koristimo profesionalnu opremu Bosch i CPS. Rad na principu "sve na jednom mjestu".

Višegodišnje iskustvo održavanja opreme vodećih svietskih lidera u Tivtu, Kotori, Budvi, Petrovaci, Podgorice. Više »

Servis, popravka, prodaja i ugradnja
klima uređaja i solarnih sistema
u Crnoj Gori. DОО "OS GROUP"
+38269-207-206, +38267-915-69-33 +382-32-662-039