Kasetni klima uređaji u Crnoj Gori. DOO "OS Group"
Servis, remont, prodaja i ugradnja
klima uređaja i solarnog kolektora
u Crnoj Gori. DОО "OS GROUP"
069-207-206 067-915-69-33
   

Kasetni klima uređaji u Crnoj Gori. DOO "OS Group"


Popravka i održavanje kasetnih klima uređaja u Crnoj Gori, - DOO "OS Group"

Poluindustrijski klima uređaji kasetne vrste (kasetne) su uređaju koji zahtevaju pri instalaciji obavezno prisustvo visećeg plafona ili lažnog plafona. Takvi uređaji se koriste u kancelarijama, poslovnim prostorijama banke, supermarketima i drugim prostorijama. Kasetni split sistemi imaju dovoljno veliki broj prednosti u odnosu na druge klima uređaje, jer se direktno montiraju unutar plafona, pa će stoga biti vidljiva samo dekorativna rešetka sa roletnamana za raspodjelu, te svi mehanizmi će biti sakriveni pod oblogom plafona.

Tokom rada kasetnog klima uređaja, vazduh iz prostorije se uzima kroz centralnu rešetku unutrašnje jedinice, prolazi u njoj sve vrste obrade i dalje se distribuira pod uglom na ravan plafona u jednom, dva, tri ili četiri pravcima kroz podesive roletne. Takvi uređaji su u stanju da distribuiraju protok svežeg, čistog vazduha ravnomjerno po čitavoj prostoriji. To omogućava da se koristiti samo jedan kasetni klima uređaji za hlađenje velike prostorije.

Kasetni klima uređaji u Crnoj Gori
Kasetni klima uređaji u Crnoj Gori

Širok spektar kapaciteta klima uređaja kasetne vrste omogućava vršiti klimatizaciju raznovrsnih soba i prostorija u smislu veličine. Kasetni klima uređaji su prilično raznovrsni po svom dizajnu, što omogućava da se instaliraju čak i u modernim sobama i kancelarijama, jer njihov estetski izgled samo će dodati atraktivnost ovih prostora.

Ovi klima uređaji su namijenijeni za prostorije gdje instaliranje zidnih sistema je jednostavno nemoguće, zbog odsustva zidova. Vrlo često sada ih instaliraju u prodavnicama, bolnicama, skladištima i drugim javnim zgradama. Kao pravilo, instalacija kasetnih klima uređaja se vrši na sredni prostorije za ravnomjernu raspodjelu vazduha u svim pravcima. Cjena kasetnih klima uređaja je viša od uobičajenih klima uređaja, ali to odgovora njihovoj učinkovitosti. Danas, prodaja poluindustrijskih klima uređaja se ostaruje u svim regionima naše zemlje, uključujući Tivat, Budvu.

Kasetni klima uređaji, proizvođači: Panasonic, Mitsubishi, DAIKIN

Kasetni klima uređaji Panasonic
Kasetni klima uređaji Panasonic
Kasetni klima uređaji Mitsubishi
Kasetni klima uređaji Mitsubishi
Kasetni klima uređaji Daikin
Kasetni klima uređaji Daikin

Želite da kupite kasetni klima uređaji u Crnoj Gori - kvalitetni, izdržljiv i po pristupačnoj cjeni?
Ne znate gdje? Teškoje za vas da izaberete model kasetnog klima uređaja, kao i njegovog proizvođača?
Pozovite nas, naši iskusni stručnjaci će Vam pomoći.
DОО "OS Group" - profesionalna instalacija, popravka i održavanje kasetnih klima uređaja širom Crne GoreOdržavanje klima uređaja i heliosistem

DОО "OS GROUP" nudi pun obseg usluga za realizaciju, ugradnju i popravku klima uređaja i solarnih sistema.

Nudimo širok spertar klimatskih i drugih oprema. Koristimo profesionalnu opremu Bosch i CPS. Rad na principu "sve na jednom mjestu".

Višegodišnje iskustvo održavanja opreme vodećih svietskih lidera u Tivtu, Kotori, Budvi, Petrovaci, Podgorice. Više »

Servis, popravka, prodaja i ugradnja
klima uređaja i solarnih sistema
u Crnoj Gori. DОО "OS GROUP"
+38269-207-206, +38267-915-69-33 +382-32-662-039