Garancija za klimatskih oprema u Crnoj Gori
Servis, remont, prodaja i ugradnja
klima uređaja i solarnog kolektora
u Crnoj Gori. DОО "OS GROUP"
069-207-206 067-915-69-33
   

Garancija za klimatskih oprema u Crnoj Gori


Jamstvene obaveze su obaveze rpeuzete od strane kompanije za eficasnost rada isporučene opreme za određeni vremenski period. Opšti rok jamstva za klima uređaje zavisi od njegove klase. U principu, može da se varira od 1 do 7 godina na različitim brendovima klima uređaja i druge opreme.

Bezuslovna garancija za klima uređaje svih brendova se nudi za rok od 1 godine od dana prodaje. Dalje produženje garantnog roka za klimatsku opremu se vrši samo uz uslv blagovremenog održavanja.

U slučaju kvara, obratite se našoj kompaniji i prijavite slučaj. U odgovoru na vaše žalbe, mi ćemo vam poslati tehničkog stručnjaka za dijagnostički rad. Ako tehnički kvar nije bio zbog okolnosti navedenih u nastavku, naša kompanija obavlja popravke o svom trošku.

Garancija se ne odnosi na sledećim slučajevima:

Garancija za klima uređaje i klimatskih oprema u Crnoj Gori
Garancija za klima uređaje i klimatskih oprema u Crnoj Gori

 
1. Neispravnost uređaja je izazvana akcijama prirodnih pojava (munja, vatra, poplava, itd), ili pojava, koje sr dogođile bez krivice opreme, ali rouzrokovale njeno kvarenje (skokovi napona u mreži);
2. Ne poštovanje pravila korištenja uređaja (korištenje van doyvoljenih za ovaj uređaj temperatura, kršenje pravila korišćenja, označenih u uputstvu za upotrebu, unošenje unutar stranih tela i tečnosti);
3. Instairlanje klima opreme je sprovedena u suprotnosti sa tehničkim propisima i bezbednosnim zahtjevima (ako instalacija je izvedena od strane neovčašćenih stručnjaka);
4. Popravka se obavlja od strane spoljne neovčašćenih stručnjaka.

Naručite opremu zaedno s instalacijom, u ovom slučaju naša kompanija preuzima potpunu odgovornost za njen rad, osim slučajeva navedenih gore. Obavezno pročitajte uputstvo za upotrebu pre upotrebe klima uređaj ili drugog klimatskog sistema.Po svim pitanjima garancije na klima uređaje i drugu opremu klimatskog sistema kontaktirajte naše stručnjake telefonom.


Održavanje klima uređaja i heliosistem

DОО "OS GROUP" nudi pun obseg usluga za realizaciju, ugradnju i popravku klima uređaja i solarnih sistema.

Nudimo širok spertar klimatskih i drugih oprema. Koristimo profesionalnu opremu Bosch i CPS. Rad na principu "sve na jednom mjestu".

Višegodišnje iskustvo održavanja opreme vodećih svietskih lidera u Tivtu, Kotori, Budvi, Petrovaci, Podgorice. Više »

Servis, popravka, prodaja i ugradnja
klima uređaja i solarnih sistema
u Crnoj Gori. DОО "OS GROUP"
+38269-207-206, +38267-915-69-33 +382-32-662-039